# HOCKEYWISE

## DEVELOPMENT CAMP

Camp date: 16th & 17th February 2019 Camp location: New Plymouth

#### **GROUPS**:

Group 1 - U12 & below - 2019 season Group 2 - U14 & above -2019 season

\*Unless otherwise specified

## Schedule:

### Saturday:

- **9:45am** Meeting
- 9:50am Off rink warm up
- **10:30am** <mark>ALL PLAYERS</mark> On rink - SKATING & SKATING WITH PUCKS (1.5hrs)
- **12:00pm** <mark>ALL PLAYERS</mark> Gear down / Cool down & Stretch
- 12:30am ALL PLAYERS Lunch
- 1:30pm ALL PLAYERS Off rink -ACTIVE SESSION -Speed/Reactions/Hand eye coordination (45m)
- **2:30pm GOALIES** On rink (45m)
- 3:00pm Group 1 Off rink warm up
- **3:30pm** <mark>Group 1</mark> On rink -PASSING ε PUCK CONTROL (1hr)
- 3:30pm Group 2 Off rink GAME
  (25m) then off rink warm up (15m)
- **4:30pm** <mark>Group 2</mark> On rink -PASSING ε PUCK CONTROL (1hr)
- 4:30pm Group 1 Gear down / Cool down & stretch
- **5:00pm** Group 1 FINISHED
- 5:30pm Group 2 Gear down /
  Cool down & stretch
- 6:00pm Group 2 FINISHED

## Sunday:

- 8:30am ALL PLAYERS Meeting
  6 off rink game
- 9:00am ALL PLAYERS Off rink - THEORY SESSION
- 9:30am Group 1 off rink warm up
- 9:30am Group 2 Off rink game & team building exercise (30m)
- **10:00am** <mark>Group 1</mark> On rink -HEADS UP HOCKEY & SHOOTING (1hr)
- 10:30am Group 2 off rink warmup
- 11:00am Group 1 Gear down
  /Quick cool down & stretch
- 11:00am Group 2 On rink HEADS UP HOCKEY & SHOOTING (1hr)
- **11:15am** <mark>Group 1</mark> Lunch (45m)
- 12:00pm Group 2 Gear
  down/Cool down & stretch
- 12:00pm Group 1 Quick jog warm up (5m)
- 12:15pm Group 1 On rink -SHOOTING / FUN & GAMES
- **12:15pm Group 2** Lunch (45min)
- 1:00pm Group 2 Quick jog warm up (5m)
- **1:15pm** <mark>Group 2</mark> On rink -SHOOTING / FUN & GAMES
- 1:15pm Group 1 Gear down / Cool down & Stretch
- 1:45pm Group 1 FINISHED
- **2:15pm** <mark>Group 2</mark> Gear down / Cool down & stretch
- 2:30pm Group 2 FINISHED